Campanya solidària de BTT Tàrrega per cedir cascs de bicicleta a infants i joves del Servei d’Intervenció Sòcioeducativa (SIS)

Acció social que contribueix a la pràctica de l’esport i els hàbits saludables • El SIS (Centre Obert Ondara) ja va rebre l’any passat un lot de 18 bicicletes restaurades

L’entitat BTT Tàrrega ha iniciat una campanya solidària de recollida de cascs de bicicleta per cedir-los als infants i joves del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS Tàrrega – Centre Obert Ondara). Així, s’ha fet una crida a la ciutadania mitjançant les xarxes socials perquè lliurin cascs de bicicleta en bon estat facilitant així oportunitats a qui no té accés a aquest tipus d’activitats. L’establiment Bici 3.0 (carrer del canal d’Urgell, 6) és el punt de recollida dels cascs (per a infants de 3 a 15 anys d’edat). D’aquesta forma, es contribuirà a potenciar la pràctica de l’esport i el lleure entre els infants i joves del SIS Tàrrega, ajudant-los a realitzar les sortides en bicicleta ben equipats. A la vegada, la campanya fomenta la reutilització donant una altra vida a cascs i a bicicletes.

En aquest sentit, la iniciativa de BTT Tàrrega complementa una altra campanya similar que dugué a terme l’any passat Enbiciperlleida – Bicicleta Club de Catalunya (BACC) gràcies a la qual se cedí al SIS Tàrrega un lot de 18 bicicletes recuperades (vegeu fotografia). La majoria de les bicicletes provenien del dipòsit municipal de Tàrrega i Enbiciperlleida-BACC s’encarregà de reparar-les per posar-les de nou en circulació. Des del SIS Tàrrega, gestionat per la Regidoria d’Acció Social d’Intervenció i Habitatge, s’insisteix en la importància de les esmentades campanyes ja que les sortides en bicicleta per l’entorn de Tàrrega comporten molts beneficis per als infants i adolescents: pràctica d’exercici físic i hàbits saludables, desenvolupament de capacitats motrius, millora de l’estat emocional, contacte amb l’entorn urbà i natural, augment de l’atenció i la concentració, i educació en valors de respecte i convivència.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.