Cartaes, Alba i La Soll inicien una campanya ciutadana per fabricar mascaretes des de casa per a personal de risc

L’empresa d’inserció Cartaes, l’entitat d’iniciativa social Alba i l’espai cooperatiu La Soll han creat una iniciativa solidària per fabricar mascaretes casolanes arran de la crisi de proveïment que es viu per la pandèmia del coronavirus.

L’objectiu és crear un grup de ciutadans i ciutadanes que disposin de màquina de cosir i que, a través d’un vídeotutorial, aprenguin com es pot fabricar una mascareta de protecció des de casa i a cost baix. L’únic que serà necessari serà disposar d’una màquina de cosir, ja que el material del teixit i les gomes de plàstic l’aportaran les entitats.  A més, també es garantirà el correcte procediment d’higiene perquè les màscares estiguin desinfectades i preparades per al seu ús. Paral.lelament, Alba també farà mascaretes des de les seves residències gràcies a la col.laboració dels seus interns.

A través d’un grup de Whatsapp, es coordinarà la producció de les mascaretes i aquestes es distribuiran a personal de risc que les puguin necessitar en les seves tasques. Així, ja s’ha rebut una primera comanda de 200 mascaretes de les residències targrines del Carme i de Sant Antoni. L’objectiu és anar-ne fabricant i que es puguin repartir a personal de residències, policies, voluntaris que ajudin a repartir medicaments o menjar i altres persones que les requereixin.

La via de contacte per unir-se al grup de producció de mascaretes o per fer una donació és el link de Whatsapp del grup (https://rb.gy/uu5gpn) o el mail [email protected].

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.