Cinemes Majèstic de Tàrrega reobre les portes demà divendres

Durant les projeccions, no serà obligatori l’ús de la mascareta, ja que s’ha optat per reduir al màxim l’aforament aportant un major confort a l’espectador

Pere Aumedes gerent de Circuït Urgellenc, responsable dels cinemes, ha explicat a Ràdio Tàrrega que afronten aquesta reobertura “amb una mica de nervis, perquè és com una posada de llarg tot i haver obert fa uns dies els cinemes a Bellpuig i Agramunt”.

Aumedes apunta a que “aquestes primeres reobertures ens van servir per prendre el pols a les mesures que s’han de posar en marxa, i una mica també per recollir les necessitats que els clients ens van ensenyant”.

La reobertura dels cinemes a Tàrrega és materialitzarà amb l’estrena del film “Personal Assistant”, una comèdia protagonitzada per Dakota Johnson. També, i de forma conjunta amb 150 sales de tot Catalunya, Cinemes Majèstic projectarà aquest cap de setmana en diverses sessions el film clàssic “Cinema Paradiso” amb preus reduïts, per celebrar la reobertura de les sales.

Segons ha detallat Aumedes, la nova realitat ha comportat entre altres mesures “l’impuls de la venda anticipada on-line per controlar els aforaments permesos, el mateniment de les distàncies de seguretat dins de les sales i la reducció de l’aforament per complir amb la normativa”.
El gerent de Circuït Urgellenc ha detallat que en el cas de Tàrrega, no caldrà que els assistents a les projeccions portin mascareta durant les mateixes, “consideràvem que estar dues hores amb la mascareta posada dins el cine era excessiu, i hem optat per reduir al màxim l’aforament per proporcionar més confort a la gent”. En aquest sentit la sala principal de Cinemes Majéstic posa a disposició del públic poc més de 100 butaques, i a la sala petita entre 30 i 35.
També entre sessió i sessió es procedirà a la desinfecció de les sales, i es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la zona del bar.

Aumedes ha explicat que les opinions de la gent que han pogut recollir aquests dies enrere durant la reobertura dels cinemes a Agramunt i Bellpuig, “mostren la seva alegria de poder recuperar aquest hàbit i poder-se trobar amb amics habituals que confirmen l’entorn social que és el cinema a les nostres contrades.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.