“Comissió d’Entitats per a la reducció dels plàstics d’un sol ús a Tàrrega”

GreenpeceLa comissió d’entitats per la reducció dels plàstics d’un sol ús a Tàrrega, integrada per La Soll, Foment Tàrrega, Grup d’Ecologia i de Medi Ambient, Agrupament Escolta, Greenpeace, Ràdio Tàrrega, Consell Comarcal, Ajuntament de Tàrrega i Circusa manifesten la seva satisfacció pel conjunt d’activitats i d’accions celebrades durant la “Campanya contra els plàstic d’un sòl ús”.

Destaquem la tasca divulgativa i de conscienciació de la ciutadania feta a les xarxes socials, la difusió de cartelleria feta per Foment Tàrrega als establiments comercials de la ciutat, així com les falques i els audiovisuals de la campanya, que seguiran en difusió encara durant algunes setmanes a Ràdio Tàrrega i a Circuit Urgellenc.

Destaquem la participació a la visita a l’abocador comarcal del dissabte dia 8 de juny, acompanyats per l’empresa “Urgell Net” i a la xerrada “X un bon Clima” del fundador de Greenpeace Jordi Bigues.

L’acte de major projecció i més impacte ecològic, fou el realitzat el matí del dissabte 15 de juny a tota la ciutat, amb la macrobatuda de recollida de residus plàstics i de llauna,  que en dues hores de batuda, assolí la xifra de 1.280 kg. de plàstics, abocats incivicament a l’entorn periurbà de Tàrrega. Els tallers realitzats a la plaça de les Nacions per Greenpeace i el Cau, així com el vermut  i la conducció de les activitats per part de la Soll i de Ràdio Tàrrega van cloure la campanya d’aquest 2019, que esperem hagi tingut el seu efecte sobre la reducció i la supressió definitiva dels plàstics i dels residus d’un sòl ús.

La Soll, Foment Tàrrega, Grup d’Ecologia i de Medi Ambient, Agrupament Escolta, Greenpeace, Ràdio Tàrrega, Consell Comarcal, Ajuntament de Tàrrega i Circusa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.