“Compra’m” de la Companyia Insectròpics inaugurarà la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega amb una proposta audiovisual de gran format.

Fira Tàrrega ja té a punt tota la programació. 56 companyies representaran del 10 al 13 de setembre els seus espectacles, la meitat dels quals són estrenes.

En aquesta ocasió l’espectacle inaugural anirà a càrrec de la companyia INSECTRÒPICS formada per 3 videocreadors, 2 pintors i un músic que oferiran un espectacle on l’audiovisual de gran format hi tindran un paper destacat per fer reflexionar a l’espectador a partir d’un conegut mite grec.

Per la seva banda l’alcaldessa de Tàrrega ha destacat el binomi que s’ha creat a través dels anys entre la fira i la ciutat amb col·laboracions que impliquen a moltes entitats locals i la internacionalització que ha fet créixer el certamen.

Tàrrega es converteix un cop més en la capital de les arts escèniques aquest setembre per on passaran 800 professionals vinguts d’arreu. A banda dels programes de formació que la Fira vé desenvolupant en els darrers anys, per primer cop acollirà Fresh Street, Un Seminari Europeu per al Desenvolupament de les Arts de Carrer que reunirà a 200 agents culturals entre Tàrrega i Barcelona.

La presentació s’ha realitzat aquest dilluns a la Fàbrica Moritz de Barcelona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.