Conveni entre la UE Tàrrega, “la Caixa” i el Grup Alba per fomentar l’accés al camp de futbol a les persones amb d’altres capacitats

clubtarrega2L’Obra Social “la Caixa” finançarà al club esportiu l’abonament de 20 carnets de la Unió Esportiva Tàrrega, perquè en facin ús les persones del Grup Alba

Aquest matí s’han reunit el president de la Unió Esportiva Tàrrega, Gerard Caro; la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Urgell-Segarra, Anna Suria; i Maite Trepat, directora del Grup Alba amb diferents representants del Club Alba per segellar un conveni a tres bandes que permetrà a 20 persones amb d’altres capacitats d’Alba accedir de manera gratuïta al Camp de Futbol Joan Capdevila de Tàrrega per gaudir dels partits de l’equip local.
Els 20 abonaments anuals de la Unió Esportiva Tàrrega seran finançats per l’Obra Social “la Caixa” gràcies a una aportació de 1000€ que l’entitat bancària farà a l’entitat esportiva.
De moment ja hi ha una desena de persones d’Alba que són habituals als partits del Tàrrega i s’espera que amb aquesta iniciativa el grup d’aficionats pugui augmentar i contribueixin d’aquesta manera a portar animació al camp.
El conveni, però, vol anar més enllà d’aquesta primera acció especificada en aquest conveni. Les 3 parts han manifestat la voluntat d’impulsar noves iniciatives per fomentar la inclusió de les persones amb d’altres capacitats al món esportiu. Així doncs s’ha parlat de poder fer entrenaments al camp de futbol del Tàrrega per part de l’equip del Club Alba o bé començar a estudiar la possibilitat de crear una secció “special” de la Unió Esportiva Tàrrega. Equips com l’Espanyol, l’Europa o el Sant Andreu ja compten amb una secció special dins del club integrada per persones amb d’altres capacitats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.