Convocat el IV Certamen Literari la Vall del Corb sota el títol ‘Lletres a la Vall del Corb, pandèmia i literatura’

La Biblioteca de Sant Martí de Riucorb convoca el IV Certamen Literari la Vall del Corb “Lletres a la Vall del Corb, pandèmia i literatura” que es celebrarà al poliesportiu de Rocafort el proper 31 d’octubre a partir de les 6 de la tarda.

Des de l’organització del certamen han explicat que “existeixen moltes incògnites de com es gestionarà el futur després de la pandèmia tant a nivell humà, com social i econòmic però el que està clar és que en un futur no pas llunyà, la pandèmia canviarà la forma en que la gent treballa, compra i socialitza”.
Amb el dubte de si aquests canvis seran permanents o no, des de l’organització del certamen afirmen que “el futur post-pandèmic, serà un repte per a tots nosaltres”.

Els participants al “IV Certamen literari” hauran d’explicar com veuen el futur, com se l’imaginen, com voldrien que fos, “o quines creacions de ficció (o de ciència ficció) us venen al cap i voldríeu escriure’n o bé explicar-nos en format prosa, poesia i/o còmic”, expliquen.

El certamen tindrà lloc el 31 d’octubre i el termini d’entrega d’originals es tancarà el 8 d’octubre. Les persones interessades poden contactar amb Josep Mª Turell al mail: [email protected]

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.