Foto 1r partit CadetsResultats CEACA Handbol

Juvenil 19 – 23 H. Igualada
H. Montcada 18 – 10 Sènior

Crònica Infantil:                                                                05-10-19

CEACA Tàrrega 21 – 5 Associació Lleidatana
Aquest passat dissabte l’Infantil femení va començar la lliga amb victòria. Aquest va ser el seu primer partit a casa contra l’Associació Lleidatana que també era el seu primer partit. El resultat final va ser de 21 a 5. Les targarines van desenvolupar un bon joc i van saber aprofitar les errades de les rivals, en canvi a les lleidatanes els costava en atac, i amb defensa van optar per fer una defensa individual, fet que les noies del CEACA van saber aprofitar.
El pròxim cap de setmana les infantils del CEACA jugaran a la pista del Guissona.

CEACA Tàrrega:  Doae Elmaayati, Ilenia Palacios, Júlia Obiol, Èlia Tolosa, Emma Prats, Claudia Cuartero, Aina Teixidó, Raquel Boqué, Marta Salat.

Entrenador /  Delegat: Txell Capdevila

Associació Lleidatana: Orquia Danso, Gibba Dem, Maria Asuncion Ferrer, Sagigatou Diallo, Khady Ndiaye, Haby Niakate, Fatou Sanhano, Daniela Garcia

Entrenador /  Delegat: Marian Graell, Antonio Guzman

Pròxim partit: ACLE Guissona – CEACA Tàrrega.

Crònica Cadet:                                                                     05-10-19

CEACA Tàrrega 19 – 16 H. Pardinyes
Primer partit de lliga per les jugadores del Cadet Femení del CEACA i primer derbi contra el H. Pardinyes.
Des d’un inici es podia notar els nervis de les jugadores per part dels dos equips, fet que ha esdevingut un resultat al final de la primera part de 8-5.
La segona meitat ha sigut molt millor amb bones combinacions en atac i mes efectivitat de cara a porteria per part del CEACA. El H. Pardinyes també s’ha refet durant la segona meitat i les coses els han començat a sortir una mica millor, tot i així, la bona defensa que han sapigut realitzar durant bona part del partit les targarines els ha servit per endur-se la victoria.
Aquesta lliga només ha fet que començar i s’ha de continuar treballant olt per poder poc a poc conjuntar aquest equip.

CEACA Tàrrega: Anna Domenjó, Berta Segura, Berta Codina, Matilda Moragas, Judit Sol, Alba Gomà, Ainhoa Seguí, Núria Bonjorn, Marina Campos, Janet Tella, Laura Gatnau, Júlia Balcells, Laura Balcells, Júlia Farré

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Juan Antonia Campos

H. Pardinyes: Alba Pedascoll, Andrea Sanchez, Carla Pelaez, Judit Arilla, Maria Sancho, Celia Subias, Alba Purroy, Antonina Grushetska, Carla Cabases, Mariona Moncasi, Gina Mateus, Aitana Vicla, Ares Blasi, Anais Roca

Entrenador /  Delegat: Hugo Pedascoll, Trinidad Lorenzo

Pròxim Partit: C.H. Sant Cugat Negre- CEACA Tàrrega.

Crònica Juvenil:                                                                    05-10-19

CEACA Tàrrega 19 – 23 C.H. Igualada

El Juvenil comença la temporada amb derrota davant un potent Igualada. Partit igualat (descans 12-12) amb remuntada de les targarines durant la part final de la primera part. Partit molt intens i jugat de tu a tu fins els últims minuts del partit, on les targarines van acusar el desgast i es va fer paler la falta de forma física, algunes errades en les passades van provocar alguns contracops per part de les igualadines que van saber aprofitar. Rés que no es pugui arreglar, tot just comencen i les sensacions van ser bones.

CEACA Tàrrega:   Mar Closa, Xènia Balcells, Marta Roca, Judit Cervera, Carla Simó, Clara Pinyol, Júlia Canals, Júlia Gené, Marta Martinez, Alba Franquesa, Elsa Muñoz.

Entrenador /  Delegat: Pepe Roca, Xavi Balcells

C.H.  Igualada: Alba Camañes, Xènia mendez, Marta Segura, Carla Carbó, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ariadna Gonzalez, Martina Morales, Mireia Monleon.

Entrenador /  Delegat: José Carbó

Pròxim partit: Handbol Vilamajor – CEACA Tàrrega.

Crònica Sènior:                                                                     06-10-19

H. Montcada 18 – 10 CEACA Tàrrega

Feia 4 anys que el CEACA no tenia un equip sènior en competició, enguany després de molts esforços s’ha complert l’objectiu, un equip de diferents generacions que tret de dos noies, tota la plantilla de 16  està composta per jugadores formades a la base tagarina, una gran alegria pel club i pels aficionats de l’handbol de la ciutat.
El Partit va començar amb moltes imprecisions per part de les targarines i el marcador als pocs minuts de joc era de 6-1. Poc a poc es van anar recomposant tot i que el joc ràpid de les rivals no u posaven fàcil. Es un equip nou, que a base d’entrenaments s’anirà conjuntant i estem segurs que ens donarà moltes alegries.

CEACA Tàrrega:   Jenifer Garcia, Maite Caus, Txell Capdevila, Berta Graells, Anna Graells, Laura Solé, Sandra Muixí, Carla Roig, Laura Vilamajó, Gloria Bori, Mariana Tkatch.

Entrenador /  Delegat: Pepe Roca

H. Montcada: Laia Almato, Marta Andrés, Patricia Gonzalez, Patricia Zambrano, Laura Rubio, Miriam Suàrez, Lourdes Vilas, Paula Salat, Mariona Suñe, Yaiza Rubio.

ALBA PANÉ -4
Primer cros de la temporada pel que fa a la secció d’tletisme: Poca participació del CEACA i tambe en general, tot just comença la temporada, esperem que en próximes curses siguin més atletes.