CRÒNICA TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB

INICIACIO_4 PREBENJAMI10-02-2019 – Jornada 17

Iniciació   Lleida Llista B (0) – Tàrrega HPC (3)

Esplèndid resultat del grup d’Iniciació del Tàrrega HPC contra el Lleida Llista B.

El partit del dia 10 de febrer a fora de casa va començar amb poca intensitat per part dels dos equips, sense massa empenta per part dels jugadors, però amb poc temps el matx va anar agafant força i els gols començaven a pujar al marcador amb força freqüència.

Tot i la setmana de baixa d’alguns jugadors, la confiança entre ells a mesura que anaven passant els minuts feia que l’adversari no sabes com parar el joc dels targarins i aquests es tanquessin al darrera com a últim recurs per poder frenar als nostres jugadors.

El grup del Lleida Llista B va lluitar fins a l’últim minut i va demostrar ser un equip amb creixement i amb ganes de lluitar per un bon lloc en la classificació general.

Una setmana més continuem en els primers llocs de la classificació a l’espera del pròxim partit contra el CH Juneda, on s’espera veure un enfrontament intens però sobretot amb molta esportivitat.

Pròxima parada 16 de febrer a terres garriguenques.

Jugadors Tàrrega : Nil Graells, Aleix Gutiérrez, Albert Clop, Mario Lleyda, Roger Porta, Pau del Aguila

Tècnic: Pol Cabestany – Carles Creus

Jugadors Lleida : Anna Ribes, Gerard Sanmati, Oriol Alcantara, Nil Fernandez, Italy Rivera, Alex Garcia, Pau Sanchez

Tècnic: Armando Sanchez

Prebenjamí  Lleida Llista B (3) – Tàrrega HPC (0)

El diumenge a la tarda els Targarins ens vàrem desplaçar al cap del Llista blava per disputar un partit al pavelló dels locals Els urgellencs van començar un partit marcat en tot moment per una molt bona defensa, potser la millor de les disputades fins ara en aquesta lliga. Sabien que s’enfrontaven amb un equip dur, però els taronges van treure forces per no desviar molt els marcador dels lleidatans.

La primera parts van ser la més emocionant, ja que el nostre porter va defensar els seus colors evitant molts gols que hagessin pogut acabar amb un marcador més desmotivador del que realment va ser; sol un gol de diferencia va provocar la perduda d’aquesta part.

En la segona part el prebenjamins del club junt amb els seus companys de iniciació, van donar-ho tot sense fer possible la victòria, tampoc, en aquesta segona part. Amb la derrota assumida, els targarins van sortir poc concentrats, minorant la defensa que s’havia palpat en la primera part.

Hi ha partits trepidants, emocionants i d’altres que ensenyen que un bon joc en equip es el que fa possible la victòria; i el diumenge va ser un d’aquests.

Ara els cal agafar forces, aprendre de les derrotes i reforçar les jugades per el pròxim partit.

TRES, DOS, UN TÀRREGA AMUNT!!!

Jugadors Tàrrega: Enric Balagué, Albert Clop, Aleix Lecha,Nil Graells,  Roger del Aguila,David Seto

Tècnic: Carles Creus i Pol Cabestany

Jugadors Lleida : Marc Comas, Alguer Gardeñes,Hugo Cano, Eric Perez, Albert Cases, Aniol Moral, Daniel Perez

Tècnic: Joaquim Fliquete

Benjamí  Lleida Llista B (4) – Tàrrega HPC (1)

Aquest cap de setmana els Alevins de Tàrrega s’han desplaçat a Reus per enfrontar-se amb el Reus ploms .

Durant la primera part el partit a estat molt disputat tot i que exceptuant el primer gol  marcat pel Tàrrega la resta del primer temps em anat sempre per darrere en el marcador pero sense donar res per perdut tant es aixi que el resultat d’aquest primer periode era de 6-5 .

Les coses no van anar igual a la part , el cansament i un porter de l’equip contrari que ho parava tot va fer que el resultat final fos de 12-5