Dos alumnes de l’escola del Grup Alba guanyen els 1rs premis del certamen de pintura El Balcó de les Arts 2019 i disseny Bardinet de la Fundació SETBA.

LliuramentPremis_balcodelesartsJoel Garcia ha estat el guanyador del 1r premi de pintura del Balcó de les Arts 2019 i s’emporta 4000€ pel centre i d’altres premis per l’autor.

Esperanza Palacios aconsegueix el 1r premi de disseny Bardinet valorat amb 500€ i el seu dibuix es convertirà en l’etiqueta d’uns dels vins Bardinet. 

Els dos alumnes de l’Escola Alba han estat premiats entre 781 participants de més de 55 entitats de Catalunya.  

Ahir al vespre es van donar al Caixa Fòrum de Barcelona els premis de la IX edició del certamen de pintura El Balcó de les Arts 2019 destinat a persones amb discapacitat i organitzat per SETBA fundació. Enguany s’han presentat 781 participants de 55 entitats de tota Catalunya.

Joel Garcia, alumne de l’Escola Alba del Grup Alba, ha guanyat el primer premi amb l’obra “Tocado y hundido” feta amb pintura amb corró i pinzell. El centre educatiu s’emporta una ajuda econòmica de 4000€ i el premiat un lot de productes de pintura, una entada al museu del Barça i un taller creatiu amb els artistes del projecte La Casa de Carlota.

Ahir també es va donar el premi disseny Bardinet a la també alumne de l’Escola Alba Esperanza Palacios que s’emporta 500€ de premi. El seu dibuix es convertirà també en l’etiqueta d’un dels vins Lacrima Baccus de l’empresa Bardinet. Esperanza també ha pogut gaudir d’un taller artístic amb la gent del projecte La Casa de Carlota, col·laboradors del certamen.

Les obres premiades i finalistes s’exposaran al Reial Cercle Artístic de Barcelona. 

El Balcó de les Arts és un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques. Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.