El CAP de Tàrrega acull l’exposició “El Món en Femení”

Foto Esposicio Mans Unides El mon en femení 2Cedida per Mans Unides per millorar l’educació de la dona i acabar amb la desigualtat

La dona és el motor principal de les societats més desfavorides: elles representen el treball, l’esforç, la criança i l’educació dels fills, l’empenta i l’alegria, i, com històricament ha passat, segueix sent la més perjudicada.

“El Món en Femení” és una exposició fotogràfica, la qual vol donar a conèixer el treball de Mans Unides per reivindicar els drets de totes les dones i fer-los-hi un homenatge, repassant diferents projectes on la dona és la protagonista.

Són projectes de salut, d’integració social i d’educació.

Fins el dia 25 de juny, la sala d’espera de medicina general, del primer pis del CAP de Tàrrega acull aquesta exposició.

Es tracta d’una exposició fotogràfica de 10 roll-ups amb descripcions de formes de vida de diferents dones d’arreu del món i vivències molt enriquidores, a través de les quals es vol donar visibilitat a aquelles dones que s’esforcen per tirar endavant en un món que sovint els és desfavorable.

 

Grup de treball comunitari

EAP de Tàrrega

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.