El CAP de Tàrrega celebra el Dia Internacional de les Dones

dav

dav

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones, declarat oficialment per l’Organització de les Nacions Unides (ONU).  Dia en que es reivindica la igualtat de drets entre homes i dones, cosa que en ple segle XXI encara no hem aconseguit.

El CAP i CAPII (especialistes) de Tàrrega se sumen a aquesta celebració amb la realització d’un gran mural que es penjarà a les portes d’entrada del centre amb la petjada de la mà i nom de totes les treballadores de l’ABS de Tàrrega.  A més a més, s’ha fet una petita parada a les nou del matí, per fer una foto conjunta amb tots els/les que donen suport a aquesta reivindicació.

L’Institut Català de la Salut, d’acord amb la normativa vigent, promou polítiques actives per assolir la igualtat efectiva entre homes i dones a l’empresa. L’any 2010 va constituir la Comissió d’Igualtat per aplicar aquests objectius, i un any més tard va implantar el primer Pla d’Igualtat, que recull les accions previstes a les àrees d’estratègia i organització interna, representativitat de les dones i els homes, accés, selecció, promoció i desenvolupament, i condicions laborals. Aquest pla també vetlla per la conciliació de la vida laboral i familiar, la prevenció de riscos i assetjament sexual i per raó de sexe, i la promoció d’un ús no sexista de la comunicació.

L’ICS, a més a més, compta amb una agent d’Igualtat i ha elaborat normativa interna i protocols específics d’actuació, que pretenen establir les bases d’una nova cultura en l’organització per afavorir la igualtat plena entre dones i homes.

 

Grup de Treball Comunitari

CAP Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.