El CAP de Tàrrega posposa la vacunació de majors de 80 anys no dependents fins la setmana vinent

El CAP de Tàrrega ha posposat fins la setmana vinent el procés vacunació a les persones majors de 80 anys no dependents de la ciutat. L’alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan Vallverdú ha explicat aquest matí que “des del CAP m’han confirmat que no podrà ser així perquè han acabat de revisar tot el conjunt de persones de més de 80 anys dependents i atenció domiciliaria, i tenint en compte que durant aquest període hi ha hagut gent que ha empitjorat i l’han hagut d’atendre al domicili durant aquest confinament i que tampoc no tenen gaires vacunes, s’ha decidit que aquesta setmana s’acabarà de fer els domicilis i aquesta gent dependent, i fins la setmana vinent no s’iniciarà la vacunació de les persones de més de 80 anys no dependents”.

La primera edil ha afegit que “un cop sàpiguen el nombre de vacunes que reben, organitzarem les localitzacions”. En aquest sentit l’Ajuntament de Tàrrega ha ofert el Pavelló Poliesportiu municipal i la Biblioteca com espais de vacunació. Amb aquests dos espais que s’utilitzaran de forma alterna “es vol facilitar d’una banda l’accés amb cotxe a la gent que pugui anar al pavelló, gent que visqui més lluny, i a l’inrevés, que la gent que visqui més al centre i que van sempre caminant puguin tenir un lloc cèntric per anar-se a vacunar”, ha explicat Pijuan.

L’alcaldessa ha afirmat que com a molt aviat es començarà a vacunar a les persones majors de 80 anys no dependents a partir de dimarts vinent a la tarda.

Cal recordar que en tots els casos, el personal del CAP és l’encarregat de contactar amb les persones i els indiquen el dia, l’hora i el lloc de vacunació. D’altra banda continua la vacunació dels col·lectius essencials al CAP de Tàrrega.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.