El Centre La Solana de Tàrrega reprèn el Servei d’Orientació i Acompanyament Professional

Mitjançant aquesta iniciativa, la Regidoria de Treball ofereix assessorament personalitzat a persones en recerca de feina

El Centre La Solana de l’Ajuntament de Tàrrega torna a posar en marxa el Servei d’Orientació i Acompanyament Professional, programa estable i personalitzat adreçat a persones en recerca de feina. Es tracta d’una prestació gratuïta que ofereix assessorament, recursos i eines per millorar la recerca de feina i tenir més possibilitats de trobar un lloc de treball, millorar la carrera professional de les persones usuàries o reorientar el seu perfil professional.

A través de la metodologia del coaching ocupacional, les entrevistes en profunditat i el treball en col·laboració amb altres persones en la mateixa situació, el programa ajuda a definir plans de treball individuals des de la identificació de les necessitats personals, passant per la millora del currículum fins a la participació en processos de selecció per competències.

A més a més, amb la voluntat d’aproximar les persones participants a la realitat del mercat de treball, aquest servei aposta per realitzar accions de prospecció i apropament al teixit productiu per millorar el contacte amb les empreses i promoure accions de col·laboració amb visites d’empresa, pràctiques professionals, taules rodones d’experiències… De la mateixa manera, les empreses també disposaran del Servei de Borsa de Treball del Centre La Solana o el programa 30 Plus de contractació subvencionada per a la selecció de les seves ofertes de feina.

El punt d’atenció del Servei d’Orientació i Acompanyament Professional està situat a l’Aulari del Centre La Solana, ubicat al carrer de l’Hospital. Per accedir-hi, serà necessari concertar una visita al Centre La Solana. Val a  dir que el Servei d’Orientació i Acompanyament Professional està subvencionat pel programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.