El dissabte arrenca el Concurs Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega amb l’Associació Cultural de Molins de Rei

17115-1551774801-1400x1400Els pròxims sis dissabtes a 2/4 de 10 de la nit se celebraran les nits de comèdia al Teatre Ateneu de Tàrrega. La primera actuació arrencarà aquest dissabte amb el muntatge de l’associació Cultural de Molins de Rei, Impuls Teatre, entitat fundada l’any 1997 que és dedica a promoure i difondre l’activitat cultural i, prioritàriament, les arts escèniques. En els darrers anys han representat obres teatrals de diversos gèneres com El prestigi dels morts, Això no és vida, Besa’m, Políticament incorrecte, L’auca del senyor Esteve, Terra Baixa, entre d’altres.
L’obra amb la que s’inicia el concurs es Nit de Ràdio 2.0, que transcorre en clau d’humor i amb certs interrogants sobre els conceptes de l’amistat, els sentiments i el compromís. L’espectador podrà viure en directe la seqüència nua dels esdeveniments inesperats que faran d’aquesta emissió de ràdio una nit sorprenent i irrepetible amb una nova versió revolucionària d’ella mateixa.
Totes les funcions seran els dissabtes a les 21.30 amb una aportació de 7 € per l’entrada, 3 € amb el carnet jove. També hi ha disponibles els abonaments a les 6 representacions per 30 € a la Cristalleria Mateu al carrer del Carme núm. 17 de Tàrrega. Com cada any s’ofereixen 2×1 en les entrades amb tiquets que es lliuren als establiments col·laboradors del concurs.

XXXI CONCURS DE GRUPS DE TEATRE “CIUTAT DE TÀRREGA”
DISSABTE: 9 DE MARÇ
GRUP: IMPULS TEATRE. Molins de Rei
OBRA: NIT DE RÀDIO 2.0 de Cristina Clemente

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.