El drac dels diables de la BAT de Tàrrega compleix 30 anys

Per celebrar-ho aquest diumenge 12 a les 21.00 hores el grup de Diables Bat ha preparat una festa d’aniversari amb la participació del Drac Agremont d’Agramunt i el Drac Lo Carranco Bilandó de Cervera, que precedirà el clàssic correfoc.
A la plaça Major, s’ha fet  un repàs dels 30 anys del Drac de Tàrrega i a continuació hi hagut  la cercavila de foc amb la participació de tots els dracs i diables convidats.
La bèstia de foc del grup de Diables Bat neix el 14 de maig de 1989 en una espectacular acció teatral a càrrec del Grup de Teatre BAT i dels Diables de BAT. Se’l batejava amb el nom de “Drac de Tàrrega”
El Drac de Tàrrega ha participat en importants actes del món del foc i dels diables. Va ser un dels participants en l’espectacle de cloenda dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 amb el grup Comediants i també en la cercavila de clausura d’Expocultura 94 de Barcelona.
Ell és el protagonista d’alguns espectacles del grup de Diables BAT, i ha participat en nombrosos correfocs com també exposicions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.