EL Festival SARDINES & MARINADA omplirà un any més els jardins de l’Associació Alba el 5, 12 I 26 de juliol

Sardines&Marinada1Els caragols substituiran les sardines el 26 de juliol en una caragolada solidària “Caragols & Marinada” en col·laboració amb l’Aplec del Caragol. Els beneficis obtinguts aquell dia es destinaran al Parc d’Habitatges d’Alba

Els concerts es programaran els dijous 5, 12 i 26 de juliol a partir de les 22.00h als jardins de l’Associació Alba amb l’accés gratuït. Comptarà com cada any d’una oferta gastronòmica i d’un espai on poder sopar en un ambient familiar i agradable.

Aquest any, els caragols també seran protagonistes l’últim dia de festival al “Caragols & Marinada”. L’Aplec del Caragol col·labora amb el festival organtizant una caragolada solidària l’últim dia, el 26 de juliol, amb un menú especial per a tots els assistents. Aquesta és una de les accions solidàries que organitza anualment la FECOLL. Aquest any l’Associació Alba ha estat escollida per a ser una entitat beneficiària. L’Aplec s’encarrega de tota la logística del menjar i de les despeses que es generen i tots els beneficis obtinguts aquell dia es destinaran al projecte del Parc d’habitatges d’Alba amb la finalitat d’aconseguir millores i més places d’habitatges. Actualment l’entitat es troba al 100% d’ocupació i hi ha una necessitat urgent de trobar alternatives viables.

El primer dels concerts, el 2 de juliol, comptarà amb el grup Àriga Soul i amb el grup de versions més esbojarrat, Inversen Band de Cervera. El 12 de juliol, dins de la programació del Paupaterres, el grup Miaú ens aportarà la rumba i el funky a la festa i el darrer dia, el 26 de juliol, finalitzarà el festival amb el duet de música negra Walkin’Roots i Pascual & Desnatats, membres de la Terrasseta de Preixens.

Després de 8 anys, el festival s’ha consolidat com una de les propostes importants de l’estiu, aconseguint crear un espai inclusiu on es barregen públics d’edats molt diverses i persones amb capacitats diferents.

La iniciativa es porta a terme gràcies a la col·laboració dels voluntaris de l’Associació Alba, molts d’ells professionals de l’entitat, que destinen el seu temps lliure a organitzar el sopar i els concerts.

El Festival també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega des de la regidoria de cultura.

Horaris i reserves

A les 20h s’obren les portes i la barra; a les 21h es comencen a servir sopars i a les 22.00h comença el concert.

Per a reserves es pot fer a través del formulari que hi ha al web www.aalba.cat o via whatsapp al telèfon 672 432 675

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.