El Galacticat celebra la seva inauguració oficial al cinema Majèstic de Tàrrega

La Inauguració de la VIIIª edició del Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, ha tingut lloc aquest divendres a les 9 del vespre al cinema Majèstic de Tàrrega.

L’acte inaugural, celebrat cinc dies després de l’estrena del festival, ha inclòs una benvinguda teatralitzada per als assistents, una presentació genèrica de la Mostra i la projecció de la pel·lícula The Wanting Mare, de Nicholas Ashe Bateman.

La inauguració ha comptat amb una àmplia assistència de convidats, que han pogut gaudir d’un espai de terrassa amb servei de bar i dues pantalles grans, que han fet de l’entrada del Majèstic un acollidor espai de cinema a la fresca.

El certamen, impulsat per l’associació Galacticat en col·laboració amb l’Ajuntament de Tàrrega, s’allargarà fins a diumenge, amb la programació repartida entre dos ubicacions diferents. D’una banda al Cinema Majèstic i, de l’altra, la terrassa de l’Ateneu, que també actuarà com una sala de cinema a la fresca per intentar apropar la mostra a tota la ciutadania.

El Galacticat tancarà diumenge a Tàrrega aquesta vuitena edició amb un concert de la Sant Andreu Jazz Band a les 7h de la tarda i un acte de cloenda just en acabar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.