El Galacticat més proper ja assaboreix el plat fort de la setmana

Tàrrega mostrarà al llarg d’una setmana 75 curtmetratges i 23 llargmetratges de més d’una vintena de països, a banda de les seves activitats paral·leles

El festival de cinema fantàstic i de terror, Galacticat, situa Tàrrega com a capital del cinema a Catalunya durant aquesta setmana d’agost. Després de cinc dies d’emissions sense pausa i amb el certamen inaugurat oficialment, la novena edició del Galacticat afronta la recta final encara amb un ventall d’activitats per oferir al llarg del cap de setmana.

A banda d’activitats paral·leles com la primera trobada de talents o el tour que ofereix el festival als diferents directors i directores perquè coneguin la terra i la valorin com una oportunitat per a noves produccions cinematogràfiques, l’oportunitat de tenir-los a disposició del públic s’ha convertit en un dels atractius del certamen. Marcela Matta celebra, a més, el l’alt nombre de directores presents a la cartellera d’enguany.

Després de la projecció de gairebé 100 propostes audiovisuals el festival abaixarà el teló diumenge amb el concert de cloenda i l’entrega de premis a les pel·lícules guanyadores.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.