El Grup Alba es proposa aconseguir una columna de bombolles interactiva per la sala multisensorial

Ahir al vespre l’entitat va organitzar una acció al centre de Tàrrega per explicar els beneficis de la teràpia multisensorial en les persones i la necessitat d’aconseguir 1300€ per destinar-los a una columna de bombolles interactiva per la sala que tenen al centre

Després del BlackFriday o Cibermonday arriba avui el #GivingTuesday un dia on es reivindica que les empreses i particulars puguin realitzar donacions a diferents projectes solidaris com el que impulsa aquest any el Grup Alba.

Bombolles per despertar els sentits, és el nom de la campanya que han creat aquest any per animar a la ciutadania a col·laborar amb el projecte de la sala multisensorial on a partir de diferents objectes que desprenen llum, color, moviment o textures diferents fan que les persones experimentin diferents sensacions i estímuls. En aquest ambient relaxat i agradable les persones aconsegueixen interactuar, comunicar-se amb l’entorn, expressar les seves emocions o relaxar-se d’una manera difícil d’assolir fora d’aquest espai.

El repte que s’ha proposat Alba és aconseguir 1300€ per destinar-los en una columna de bombolles interactiva un element central de tota sala multisensorial, perquè ofereix un gran impacte visual amb els moviments de les bombolles i els canvis de color que es generen. A més, produeix vibracions que permeten experimentar amb el sentit del tacte i estímuls sonors causats pel moviment de l’aigua i de les bombolles.

Per donar a conèixer aquest repte i animar a la ciutadania a col·laborar van muntar ahir a la tarda al centre de Tàrrega un espai amb diferents elements que utlitzen a la sala multisensorial com taules de full o fibres òptiques. D’aquesta manera infants i grans van poder experimentar amb els diferents elements i conèixer la importància de la teràpia multisensorial en les persones.

Coincidint avui amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat es va llegir el manifest conjunt creat per totes les entitats de Lleida que atenen aquests col·lectius on es reivindiquen els drets de les persones a accedir a un treball, a l’habitatge o al lleure i, sobretot, a poder gaudir d’una vida autònoma i inclusiva.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.