El grup Alba presenta el seu calendari solidari, un conte amb enigmes i adhesius personalitzats

CalendariSolidariAlba_2020Un calendari fet conte, amb enigmes i adhesius personalitzats dibuixats pels alumnes de l’Escola Alba. Aquesta és la innovadora proposta del calendari solidari 2020 del Grup Alba que s’ha presentat  en el marc de la Fira d’Artistes de Tàrrega i que té per protagonistes els alumnes de l’escola i la seva aventura a la recerca del diamant negre, la tòfona

L’acte començava amb el passe del making of del calendari i seguidament la presidenta de l’Ampa de l’Escola Alba, que impulsa el calendari, ha fet els agraïments a tots els col·laboradors que hi han participat. Principalment a l’empresa de bolets i tòfones Laumont que han estat els patrocinadors del projecte i després la fotògrafa Núria Boleda i la periodista Trinitat Gilbert que s’ha encarregat d’escriure la història.
Gilbert ha participat a l’acte llegint les tres primeres pàgines del conte, corresponents als mesos de gener a març. Un petit tast per animar a totes les persones a col·laborar amb la compra del calendari.

Finalment l’acte finalitzava amb una demostració culinària de la mà de Genís Costa, xef del Restaurant Níam, també col·laborador del calendari i ideòleg de la recepta ultrasecreta protagonista de la història.

Xavier Rosell, regidor de ciutadania de l’Ajuntament de Tàrrega va acompanyar a l’entitat en aquesta presentació, així com familiars, col·laboradors i públic de la Fira d’Artistes.

El calendari solidari es pot comprar per 10€ a la botiga online d’Alba i durant tot el desembre i gener a diferents botigues de Tàrrega, entre elles tots els punts de venda de la Nova Tàrrega, col·laborador també del calendari.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.