El grup ecològista Gema denuncia la tala d’arbat a les carreteres C-14 i L- 220 a la comarca de l’Urgell.

IMG_20190403_192509El Grup d’Ecologia i de Medi Ambient de Tàrrega ha denuncia la destrossa de l’arbrat que s’està produint aquests dies, a les vores de les carreteres C-14 entre Tàrrega i Belltall i a la L-220 als Omells de na Gaia. El GEMA no entén com, des de les administracions públiques, es puguin realitzar actuacions maldestres que malmetin el paisatge, l’arbrat i el patrimoni natural de les nostres comarques.

Demanen que, quan s’hagi de tallar una branca, esporgar un arbre o un element vegetal, es faci el tall net i es mantingui l’equilibri i la estètica de l’arbre. També exigixen que s’eviti per sempre més, la utilització de maquinària massegadora i rosegadora de troncs i arbusts. Tampoc s’haurien de tallar o destrossar, arbres situats a més de cinc metres de la carretera.

Demanen que qualsevol actuació de l’administració pública segueixi uns criteris ambientals, paisatgístics, estètics i tècnics raonables i respectuosos amb els elements vegetals, amb l’entorn natural i amb el paisatge.

Grup d’Ecologia i de Medi Ambient. Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.