El jazz del lleidatà Jaume Sanchis, protagonista del cicle Tàrrega Sona 2019 el divendres 8 de març  

 

Imatge promocional de Jaume SanchisEl saxofonista d’Agramunt interpretarà les composicions del seu disc “Retrobament” en una formació de quartet que completaran Guillem Callejón a la guitarra, Jordi Mestres al contrabaix i el targarí Roger Gutiérrez a la bateria

El jazz esdevindrà protagonista de la programació cultural de Tàrrega aquest divendres 8 de març. El músic lleidatà Jaume Sanchis actuarà a les 11 de la nit a l’Espai MerCAT en el marc del cicle Tàrrega Sona 2019, organitzat per la Regidoria de Cultura. El saxofonista apareixerà davant el públic formant part d’un quartet que completaran Guillem Callejón a la guitarra, Jordi Mestres al contrabaix i el targarí Roger Gutiérrez a la bateria. Natural d’Agramunt, Jaume Sanchis s’ha guanyat en poc temps el reconeixement dels aficionats al jazz traspassant fronteres. El músic participarà al Tàrrega Sona 2019 apropant el seu primer àlbum, titulat “Retrobament”, el qual ha obtingut excel·lents crítiques. El treball conté composicions pròpies on és present la influència de grans músics del jazz, sense renunciar però al seu segell personal. El preu de l’entrada és de 5 euros.

 

El cicle Tàrrega Sona 2019 ofereix una quinzena de concerts fins al proper mes de juny. Hi són representats un ampli ventall de gèneres com el jazz, el rap, el cant coral, el soul, les bandes sonores de cinema, la rumba o els repertoris clàssics entre altres. La programació suma les propostes organitzades tan des de la Regidoria de Cultura com des d’entitats, centres educatius, associacions i establiments d’oci, configurant un extens i atractiu programa. A més, alguns concerts són gratuïts i els de pagament ofereixen preus assequibles que oscil·len dels 5 als 10 euros (els menors de 18 anys i els majors de 65 anys podran adquirir entrades també a 5 euros).

 

 

Consulteu aquí el fulletó en PDF amb tota la programació

 

Consulteu aquí la playlist del Tàrrega Sona 2019 a YouTube

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.