El Museu Tàrrega Urgell acull un simposi per posar en valor el comerç històric

En el marc del programa Cultura Viva 2023 i amb l’exposició ‘Rere el taulell. El comerç targarí als segles XIX i XX’ com a exemplar museístic

El Museu Tàrrega Urgell ha acollit aquest divendres una jornada de treball sobre les botigues museu i altres iniciatives que posen en valor la història del comerç. L’activitat, organitzada en col·laboració amb l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial del Departament de Cultura, gira entorn d’antics establiments comercials museïtzats i exposicions sobre el comerç a Ponent, el Pirineu, la Catalunya central i Tarragona.

El projecte s’emmarca en el programa Cultura Viva i, a la capital de l’Urgell, s’ha detallat el procés de recerca dut a terme pel Museu per fer realitat l’exposició ‘Tàrrega rere el taulell. El comerç targarí als segles XIX i XX’.

En el marc d’aquesta sessió de treball, el Museu Tàrrega Urgell ha acollit ponències de tècnics i representants polítics de municipis que han donat una segona vida a comerços històrics de les seves localitats convertint-los en botigues museu o transformant-los espais divulgatius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.