“El peix que volia ser home”, nou llibre de microcontes d’Eduard Ribera

S’acaba de publicar el nou llibre de microcontes d’Eduard Ribera, El peix que volia ser home, un destil·lat narratiu que transita per un territori híbrid, a cavall entre el microconte humorístic i la prosa poètica. Una vuitantena d’històries de cada dia, escrites amb les paraules imprescindibles, esmolades i precises. Una galeria de personatges que, gairebé sense proposar-s’ho, plantegen un viatge a les emocions i a les incerteses més profundes de la condició humana

Eduard Ribera (Balaguer, 1965), escriptor, músic i gestor cultural. Apassionat per la llengua i la música i especialitzat en narrativa breu, al llarg de la seva carrera ha recollit diversos premis, com el Premi de Novel·la Breu de Mollerussa o el Premi Lleida de Narrativa. Col·labora com a articulista en revistes i mitjans digitals. Des de 2005, manté el blog L’Escriptori, on publica textos d’actualitat i de ficció.

La col·lecció Narratives de L’Escriptori on s’ha publicat el llibre és una iniciativa editorial independent on Eduard Ribera publica actualment els seus treballs literaris. En aquesta mateixa col·lecció, han vist la llum els seus dos treballs anteriors De memòria (2016) i La paraula primera (2017).

El llibre està disponible en edició rústica convencional, en format ePub i també en format Kindle.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.