El Ple de Tàrrega prorroga 65 anys la cessió d’ús del Convent de la Mercè a l’Escola Pia

Els veïns de la Plaça major de Tàrrega hauran de pagar 44.000 euros, un 10%, del 384.000 que costaran les obres de remodelació de la plaça major que començaran a finals de setembre.
La Diputació en posarà 160.000. L’ajuntament aportarà 168.000 per una banda i s’haurà de fer càrrec dels 34.000 que hauria de pagar el bisbat per l’església i la rectoria però per llei n’està exempta.
Comú de Tàrrega es va abstenir en la votació perquè no considera l’obra prioritària i la CUP per evidenciar el seu desacord en el fet que l’església no hagi de pagar.
D’altra banda el ple va aprovar prorrogar 65 anys la cessió d’ús del convent de la Mercè a l’Escola Pia que aviat impartirà estudis de batxillerat i cursos formatius. La CUP i va votar en contra
En el ple també es va informar que el regidor de cultura, Raül Palacios, per motius laborals deixarà la jornada de dedició completa que tenia fins ara i la coordinació de tota l’àrea de cultura, en el mes de setembre s’informarà de com es redistribueix aquesta feina.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.