El poble d’Agramunt retrà homenatge a Guillem Viladot amb l’acte “De Riella a Viladot”

La “Cançó de Protesta” és dels petits homenatges al poeta, interpretada per Muntband en un reagrupament exprés de la banda urgellenca per a l’ocasió

“De Riella a Viladot” és com els agramuntins i les agramuntines homenatjaran el proper 8 de juliol la figura del poeta Guillem Viladot. Aquest és tracta d’un dels actes de l’any Viladot, coincidint amb el centenari del seu naixement. Tot i que hi ha encara moltes sorpreses que es desvelaran durant la Vetllada, aquest dijous s’han presentat a l’ajuntament d’Agramunt bona part de les activitats de la jornada.

Una de les accions més destacables és l’elaboració i la publicació del videoclip “Cançó de protesta”, interpretada per membres del grup de versions Muntband i creat i gravat pel coordinador de l’acte Ricard Bertran. Des del consistori agramuntí en destaquen la implicació de les diferents entitats de la vila.

L’acte tindrà lloc a la Masia Isidori, un indret emblemàtic on Viladot explicava que se sentia a prop del seu origen. A banda, durant l’acte es podrà gaudir d’un tast gastronòmic amb productes de proximitat i del territori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.