El repertori clàssic d’Atrium Ensemble protagonitza el concert de Sant Magí a Tàrrega

La formació, integrada per instrumentistes de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, ha actuat a l’ermita de Sant Eloi

Tàrrega va arrodonir ahir dissabte la festivitat de Sant Magí amb un concert de música clàssica a l’ermita del Parc de Sant Eloi, espai verd on l’eremita té una plaça dedicada. Han impulsat aquesta activitat, ja consolidada al calendari estiuenc de la capital de l’Urgell, l’Associació dels Amics de l’Arbre i la Parròquia de Tàrrega amb el suport de la Regidoria de Cultura.

Els protagonistes d’enguany han estat la formació Atrium Ensemble, especialitzada en la recuperació de partitures històriques, especialment del Barroc i el Romanticisme. En aquest cas, han centrat el repertori en composicions del segle XVIII prenent com a fil conductor les memòries del cèlebre venecià Giacomo Casanova, conegut per les seves atzaroses aventures a l’Europa de l’època.

Atrium Ensemble compta amb instrumentistes de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell: Cecília Clares (violí), Roger Junyent (violí) i Guillermo Turina (violoncel). Durant el concert a Tàrrega, els músics han estat secundats entre peça i peca per Raimon Molins en el paper de narrador.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.