El Rosal i Laumont creen ‘cubanitos trufats’, avantguarda culinària amb segell Berasategui

El llançament del producte va acompanyat d’una campanya on hi participa el xef, Martín Berasategui, guardonat amb 12 estrelles Michelín

Sota el lema “Quan sumem el talent, multipliquem les oportunitats”, les empreses targarines Laumont i El Rosal han posat a la venda una proposta culinària d’avantguarda per arrodonir les sobretaules aquesta campanya nadalenca. Són cubanitos trufats, un producte gastronòmic innovador fruit de la unió entre l’obrador d’economia solidària El Rosal i Laumont, una empresa distribuïdora de bolets i tòfones líder al planeta. Ara per ara, es tracta d’una oferta limitada a només 700 caixes.

L’objectiu de la campanya és reivindicar oportunitats per a les persones amb dificultats de reinserció laboral alhora que crear sinergies entre empreses i talents del territori.

Un dels grans valors afegits del projecte ha estat la participació del xef Martín Berasategui, capdavanter en estrelles Michelin d’Espanya i consultor gastronòmic de Laumont. Berasategui va ser la primera persona seleccionada per tastar aquest nou dolç nadalenc tal com es veu al vídeo que Laumont i El Rosal han publicat aquest dilluns a les xarxes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.