El sector cultural reconeix FiraTàrrega com el 42è millor certamen espanyol el 2023

L’observatori de la cultura elabora un rànquing estatal anual on professionals de l’àmbit cultural voten tot tipus d’esdeveniments o institucions

Tàrrega ha estat el 42è millor certamen cultural espanyol del 2023. Així ho ha indicat, el rànquing que any rere any i des del 2009 elabora l’Observatori de la Cultura. Aquesta plataforma formativa, de trobada i intercanvi elabora una classificació estatal a través del vot de més d’un miler de professionals. Enguany, FiraTàrrega ha escalat 11 posicions respecte del 2022, és l’únic esdeveniment o equipament lleidatà dins del top 100 espanyol i se situa en sisena posició entre els catalans.

Des de l’Àrea Professional de la Fira matisen que escalar posicions no respon estrictament a una escalada qualitativa en la programació artística, sinó més aviat a una creixent consolidació del certamen en l’ecosistema cultural català i espanyol.

Aquest any el top5 del rànquing ha estat idèntic al del 2022. En ordre: el museu del Prado, el Reina Sofia i el Thyssen-Bornemisza de Madrid, el Festival de Sant Sebastià i el museu Guggenheim de Bilbao.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.