El Servei de Juventud del Consell Comarcal de l’Urgell inicia la campanya “Depèn de tu”

El passat mes d’octubre, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Urgell  va iniciar la campanya informativa a llarg termini “Depèn de tu” sobre les drogodependències.

Emmarcada en l’eix de Salut Jove del Pla Comarcal de Joventut 2021-2024, aquesta campanya pretén treballar els diversos tipus de drogodependències enteses  com a tot allò que crea addicció. Per aquest motiu, es va decidir incidir en tres dependències: les noves tecnologies, les relacions tòxiques i l’abús de substàncies

Durant els mesos de novembre i desembre es va fer un càsting per trobar joves de la comarca d’entre 12 i 22 anys que volguessin ser les persones protagonistes d’aquesta campanya. S’hi van apuntar 82 joves, dels quals finalment se’n van escollir una dotzena.

A finals d’any es va fer públic un minivídeo informatiu de cadascuna de les accions per tal de donar el tret d’inici a la campanya. Els 12  joves són els  protagonistes d’aquesta acció publicitària que s’ha dividit en  tres blocs. Cada bloc compta amb quatre protagonistes i ara es presenta el que fa referència a les addiccions a les noves tecnologies. Consta de tres vídeos més un de resum final i els seus protagonistes són el Pau, l’Aina, l’Alba i la Júlia.

Durant els propers mesos es desenvoluparà l’acció que fa referència a les relacions tòxiques amb altres protagonistes.

L’objectiu d’aquesta campanya és treballar en la prevenció, sensibilització i reducció de riscos pel que fa a qualsevol tipus de drogodependència i  posar èmfasi en la conscienciació dels joves de la comarca sobre els comportaments addictius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.