El subdelegat es reuneix amb l’alcaldessa de Tàrrega

baixa_17José Crespín ofereix a Rosa Maria Perelló “la col·laboració de la Subdelegació per sumar esforços i obrir una nova etapa de diàleg per avançar en les relacions institucionals”

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat  a Tàrrega on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, amb qui ha fet un repàs de les qüestions que més preocupen al municipi.

En aquest sentit, i pel que fa a infraestructures, l’alcaldessa ha plantejat al subdelegat del Govern la necessitat que l’A-2 al seu pas per Tàrrega tingui un carril lateral d’accés al municipi, així com la millora en uns terrenys d’ADIF que facilitarien la mobilitat a l’entorn de la futura estació d’autobusos, projecte que està actualment pendent de la presentació de l’avantprojecte de construcció.

L’alcaldessa també ha demanat la possibilitat de cessió a l’Ajuntament de Tàrrega del conjunt de vint habitatges unifamiliars propietat del MOPU situats al carrer de la Guàrdia Civil de la capital de l’Urgell per a ús social.

En la reunió de treball, el subdelegat i l’alcaldessa també s’han referit a la importància de la celebració de FiraTàrrega com una de les cites d’arts escèniques més important i amb més trajectòria de l’Estat espanyol i un dels més rellevants d’Europa. José Crespín ha expressat, en aquest sentit, “la satisfacció perquè el Ministeri de Cultura col·labori econòm

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.