El Tàrrega s’endú un punt d’un partit poc lluït contra la Pirinaica (1-1)

Amb un xut llunyà Jou va neutralitzar l’1 a 0 que havia firmat la Pirenaica després que l’àrbitre xiulés una cessió discutible

Diumenge de futbol al municipal Joan Capdevila de la capital de l’Urgell. La novena jornada del grup 2 de Primera Catalana enfrontava Tàrrega i Pirinaica, dos equips amb la necessitat de sumar punts per allunyar-se de la part baixa de la classificació. Els primers 60 minuts de partit van transcórrer al ritme que van imposar els manresans, sense oferir un futbol de gran qualitat, però fent els mèrits suficients per avançar-se al marcador.

A la represa arribaria el primer de la Pirinaica, just pel que havia passat sobre el verd, però assolit en una jugada força polèmica arran d’una cessió que els targarins van considerar mal arbitrada. Aquesta seria la tònica fins ben bé l’equador de la segona part, quan el Tàrrega va anar creixent amb la pilota i l’afició local va poder gaudir d’algunes aproximacions dels blaugranes. Jou, amb un xut llunyà i l’ajuda del porter rival, posaria les taules al marcador a falta de 10 minuts pel final del partit.

La recta final, agònica per la Pirinaica, va brindar moments de tensió i picabaralles entre els dos equips i, fins i tot, una rematada al pal que hauria pogut significar la victòria local.

Al final, repartiment de punts en un duel poc lluït futbolísticament per part dels dos equips.