El teatre Armengol de Bellpuig acull la Commemoració del Dia Internacional de les dones a l’Urgell

El Bellpuig Commemoració del Dia Internacional de les dones a l’Urgell 2divendres 22 de març a la tarda, el teatre Armengol de Bellpuig va acollir la commemoració del Dia Internacional de les dones a l’Urgell que cada any s’emplaça en una localitat diferent.

Els actes de la commemoració, tenien l’entrada gratuïta i van començar a les 6 de la tarda amb la benvinguda que van donar l’alcalde de Bellpuig i president del Consell Comarcal de l’Urgell, Sr. Salvador Bonjoch i la Consellera Comarcal de la Dona, Sra. Imma Estadella.

Tot seguit hi va haver la projecció de la pel·lícula “La buena esposa”, la qual mostra les desigualtats existents entre les dones i els homes i es posa de manifest el rol tradicional de la dona. En finalitzar la pel·lícula va tenir lloc un col·loqui amb la participació de la periodista  Mariví Chacón, i la psicòloga i sexòloga Laia Cadens. Les dues van parlar de les desigualtats existents entre dones i homes, i del rol tradicional de la dona. També van tractar la violència de gènere, que es pot visualitzar en diferents situacions de la vida diària. Per acabar va haver-hi un torn obert de paraules.

Aquest acte estava organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Bellpuig.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.