El temporal de vent i pluja s’allunya amb una vintena d’incidències a Tàrrega

Aquest dimecres el temporal de vent i pluja s’allunya de les comarques de Ponent. És moment de fer repàs de les incidències que hi ha hagut durant el seu pas. A Tàrrega ahir la Policia Local va fer una vintena d’actuacions. La majoria són incidències derivades del vent, com ara la caiguda d’arbres, de trossos de revestiment de façana o teules o elements de balcons. Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer una quinzena de sortides, entre les quals destaca la retirada d’un arbre de grans dimensions al carrer del Nord, que ha hagut de quedar tallat al trànsit durant unes hores. La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Tàrrega també ha hagut de retirar i assegurar arbres a la plaça del Centenari i al carrer de la Pau.
Segons l’observatori de la Ravaleta que gestiona Salvador Cos, a Tàrrega el vent ha arribat als 85 quilòmetres l’hora, amb la particularitat que el fort vent ha estat sostingut durant moltes hores del dia. També la pluja ha estat persistent, i s’han recollit 5 litres aquesta nit i 29 durant el dia d’ahir. En total durant aquest episodi s’ha recollit doncs, 34 litres per metre quadrat.
Una altra de les afectacions a conseqüència del temporal ha estat el tall de subministrament elèctric que ha afectat bona part de la ciutat. Els primers talls s’han produït a mig matí i a mitja tarda encara hi havia zones on el subministrament no era estable. Aquesta incidència ha afectat també a alguns semàfors i la Policia Local ha hagut de regular-ne el trànsit.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.