El XXI Programa de suport a l’Educació clou amb la participació de més de 6000 alumnes

Després de 168 tallers i 563 treballs, el Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu han premiat avui sis alumnes de diferents edats i centres

Amb la participació de més de 6000 alumnes, gairebé 170 tallers i més de 550 treballs, el Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu de l’Urgell donen per acabat el XXI Programa de Suport a l’Educació. Amb la cloenda s’ha celebrat l’entrega de premis als alumnes guardonats, amb propostes ben diferents entre elles.  Un dels premis ha reconegut un Pla d’Empresa amb 100€ en material escolar per l’aplicació Real Basket Game.

El premi comarcal a la realització de Treballs de recerca ha anat per la Judit Sol Vilaplana gràcies a ‘La Ràdio Musical i el futur que li depara’. Per altra banda, també s’han reconegut fins a 4 treballs literaris. Hem pogut parlar amb dues de les guanyadores:

Des del Consell Comarcal posen en valor la seva tasca per a fomentar l’educació dels nois i noies des d’un paradigma diferent a l’educació institucional.

Tot i no haver-se pogut realitzar el 100% dels tallers i les propostes planificades, els organitzadors han qualificat l’edició de satisfactòria.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.