Els casals de Quàlia han atès a 39 infants amb especials dificultats

Més de 1500 infants passaran aquest estiu pels 33 casals inclusius que Quàlia gestiona al territori de Lleida

El servei de projectes educatius del Grup Alba ha ampliat aquest any la seva oferta de casals lleure de 3 a 6 comarques de Lleida gràcies a la demanda de les pròpies ampes de les Escoles i Ajuntaments

Des que van finalitzar les escoles a finals del mes de juny, uns 1500 infants ja han passat pels casals d’estiu que ofereix Quàlia, el servei de projectes educatius i de lleure del Grup Alba a tot el territori de Lleida. De fet aquest any han gairebé doblat el número de casals passant dels 19 de l’any passat als 33 d’aquest any ampliant també el servei a noves comarques com el Segrià o la Conca de Barberà gràcies al boca orella i a la demandes que arriben des de les ampes de les Escoles o els Ajuntaments.

A banda dels casals que durarant encara durant tot el mes d’agost en algunes poblacions, Quàlia també ha realitzat 4 torns de colònies a la casa de colònies que gestionen a la Vall de Boí i 5 camps de treball dirigits a joves de Catalunya i també d’arreu d’Espanya.

Per poder donar resposta a l’oferta de lleure d’aquest estiu Quàlia ha contractat a 154 joves del territori, la majoria amb titulacions de lleure i s’han realitzat diverses formacions a mida per garantir la qualitat del servei i sobretot una línia conjunta acorde als valors i la missió del projecte de Quàlia.
Entre aquests valors destaca la inclusió de les persones i infants amb discapacitat i el seu dret a accedir a un lleure de qualitat. Aquest any han atès a 39 infants amb especials dificultats en els diferents casals oferint resposta també a unes famílies que sovint es troben amb massa barreres socials i econòmiques.

Per segon any, Quàlia també contribueix a un projecte solidari. Aquest any ha destinat 2.500€ a la compra dels clauers del projecte “la casa dels xuklis” que s’han donat a tots els infants del casalet en benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.