Els regidors del PDeCAT, ERC, Comú i CUP tornen a penjar pancartes a favor dels presos polítics al balcó de l’Ajuntament

El balcó de l’ajuntament de Tàrrega ja torna a lluir pancartes a favor dels presos polítics, després que algunes persones arranquessin dies enrere les que hi havia penjades des de feia mesos.
Els encarregats de restituir-les van ser els regidors del PDeCAT, ERC, Comú i la CUP. L’acció es va fer en finalitzar el ple municipal.
Un ple que va aprovar per unanimitat una moció de les tres escoles públiques de Tàrrega demanant un debat amb la comunitat educativa sobre el nou marc que ha de regular l’espai de temps del migdia als centres educatius de titularitat pública
Una altra moció de PSC i Comú i amb el suport de la CUP en defensa del sistema sanitari públic va ser rebutjada per l’equip de govern en considerar que feia referència a aspectes tècnics que no són competència municipal.
En l’apartat de precs i preguntes la CUP va demanar de fer una vista pública per decidir el futur de la creu de terme de la plaça Major, però des de l’equip de govern consideren que aquest tema ja va ser debatut en una assemblea amb diverses persones i que la creu es queda on és ara. El que si es farà és descatalogar-la com a monument franquista, títol que se li va adjudicar als anys 60.
Finalment es va informar que s’han iniciat contactes amb la filla de Manuel de Pedrolo i presidenta de la Fundació Pedrolo per la cessió a l’ajuntament de la casa de l’escriptor a Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.