Els Reis Mags d’Orient omplen Tàrrega d’il·lusió i regals

La carrossa d’un vaixell pirata caribeny i el nou vestuari dels Reis Mags i el Patge Kassam han estat les novetats de la cavalcada

Tàrrega torna a viure, per fi, una cavalcada com les d’abans. Amb l’escalf i la il·lusió intacta de petits i grans els Reis Mags d’Orient i el Patge Kassam han estat rebuts a l’Espai Fassina per centenars de targarins i targarines. Després d’una llarga cavalcada pels carrers més emblemàtics de la ciutat, Ses Majestats han pujat a l’escenari  per llençar un missatge d’agraïment, entusiasme i conscienciació.

Al llarg de la desfilada els targarins i les targarines han pogut gaudir de les novetats de la primera edició postpandèmica celebrada amb plena normalitat. I és que la carrossa d’un vaixell pirata del Carib i el nou vestuari dels Reis Mags i el Patge Kassam han estat uns dels principals focus d’atenció mai vistos abans en aquesta vesprada màgica.

El seguici ha sortit del carrer d’Amics del Paísa les 7 de la tarda, recorrent tot el carrer de Sant Pelegrí, la plaça del Carme el carrer de Joan Maragall i el Carrer Migdia fins arribar a l’Espai Fassina a dos quarts de nou del vespre. A banda de les novetats ja mencionades la comitiva també ha estat formada per deu carrosses, dos centenars de patges, cavalls i una vintena de furgonetes plenes de regals per als més menuts.  Tot això, gràcies a la participació de desenes d’entitats del teixit associatiu de la capital de l’Urgell sota el lideratge del Grup de Teatre BAT.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.