Els resultats del cap de setmana del Tàrrega Hoquei Patins Club

thpc

Després de les vacances de Nadal, aquest any 2017, els equips d’Iniciació, Prebenjamí A, Prebenjamí B,  Benjamí A i Benjamí B continuen igual amb la lliga de la Territorial de Lleida. Els Alevins i els Infantils han canviat de fase i als Alevins els tocarà jugar contra: Juneda, Cambrils, Vila-seca, Lleida Llista, Calafell, Alcañiz, el Vendrell, Reus Deportiu.

Pel que fa als Infantils els seus rivals seran: Reus Deportiu, Sitges, Sant Sadurní d’Anoia, Bell-lloc, Casal Espluga de Francolí,  Calafell i el Vendrell.

Destacar que el THPC tornarà a participar a la lligueta dels Clubs de la província de Lleida que han volgut participar amb els nens d’escola (de 4 a 6 anys d’edat) i que en breu, quan facin públic el calendari, començaran a jugar.

Aquest cap de setmana ha estat intens pel Benjami A del Tàrrega que ha tingut que jugar dos partits, un dissabte contra l’Andorra A, que era un partit ajornat i l’altre contra el Mollerussa B. El primer partit no va ser massa complicat, va ser clarament superior el Tàrrega i va acabar guanyat el partit per un contundent 9 a 2. El segon partit  contra el Mollerussa B a la seva pista, als set segons de joc, el Tàrrega ja anava guanyant 0-1. La primera part s’ha fet una mica complicada i al final de la segona part, ha estat quan els del Tàrrega han pogut sentenciar el partit i acabar guanyant per 1 a 4.

Pel que fa al Prebenjamí A, dissabte va jugar a Tàrrega contra l’ Andorra, i va ser un molt bon partit de l’equip targarí, amb jugades assajades dels entrenaments, circulació de pilota i molts gols: (4 a 0), (3 a 1), (2 a 0).

El mateix equip ha jugat un altre partit contra el Mollerussa, a casa seva, molt emocionant i igualat. Des del primer minut s’ha pogut veure dos maneres de jugar diferents però igual d’efectives, la del Mollerussa tancats a darrera i sortint a la contra i, la del Tàrrega, amb un joc amb passades ràpides i intentant atacar en tot moment sense perdre la pilota. La igualtat que hem vist en aquest partit reflecteix el resultat que tenen aquests dos equips en la classificació, on van empatats en la puntuació. Resultat: (1 a 1), (0 a 0), (2 a 2).

Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!

Els Infantils han jugat contra un Reus Deportiu, que a la mitja part han empatat  a 0, i el desenllaç final ha estat 1-5 pels del Reus. Un partit prou ben jugat després d’unes vacances merescudes.