En marxa a Tàrrega les obres d’ampliació de la vorera del carrer del Segle XX

Les obres que s'estan realitzant al carrer del Segle XX de TàrregaL’espai destinat a vianants es refarà amb nous panots · També s’estendrà una capa asfàltica a la calçada · Import de 67.013 euros amb una subvenció de 45.000 euros de la Diputació de Lleida

L’Ajuntament de Tàrrega du a terme aquests dies les obres d’ampliació de la vorera sud del carrer del Segle XX, vial que discorre en paral·lel vora la via fèrria. L’espai per a vianants, que assolirà els 2 metres d’amplada, es refarà integralment amb la col·locació d’un nou paviment de panots. A més, s’eliminarà la vorada creant una plataforma única en què la calçada i la vorera quedaran separades mitjançant jardineres i pilones metàl·liques. Els treballs s’aprofitaran per estendre una nova capa asfàltica al ferm de la calçada. El projecte es materialitzarà en el tram comprès entre els carrers d’Alonso Martínez i Governador Padules, al llarg de 210 metres lineals. Les obres foren adjudicades a Promobras Caro SL per un import de 67.013 euros. La capital de l’Urgell compta amb una subvenció de 45.000 euros provinent de la Diputació de Lleida.

Noves afectacions de mobilitat els propers dies

Les tasques marxen a bon ritme i es preveu finalitzar-les a principis de maig. El projecte s’executa per trams i s’ha actuat fins ara entre els carrers del Governador Padules i Sant Roc. Durant els propers dies els operaris també treballaran a la part situada entre els carrers de Sant Roc i Alonso Martínez. L’ampliació dels trams en obres comportarà noves afectacions en la mobilitat i només s’hi podrà circular en un únic sentit, en direcció est cap al carrer d’Alonso Martínez. Oportunament s’avisarà de les dates de les noves restriccions provisionals de circulació.

Talls de subministrament d’aigua de boca el dimarts 12

D’altra banda, el projecte d’obres també inclou la substitució d’embornals i la modernització de la xarxa d’aigua de boca al subsòl. En aquest sentit, l’empresa Sorea realitzarà els propers dies les tasques de connexió de les noves conduccions de distribució. Això obligarà el dimarts 12 de març a efectuar talls d’aigua als domicilis situats als carrers del Segle XX, Alonso Martínez i Verge de l’Alba, de 8 del matí a 2 de la tarda. L’Ajuntament de Tàrrega demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.