En marxa la campanya de Nadal de l’Associació Alba que genera 12 nous llocs de treball gràcies als seus lots i a l’obrador de galetes El Rosal

L’entitat preveu una bona campanya de Nadal amb un augment d’un 10% de les vendes en lots gastronòmics amb valor social

Fa mesos que l’Associació Alba, especialment des de l’obrador de galetes El Rosal, s’està preparant per la campanya de Nadal. És un dels moments més importants de l’any i on es realitzen el 66% de les vendes anuals.
Per fer front a la campanya s’han contractat 12 persones, 6 d’aquestes amb especials dificultats, per a fer front a l’augment de la demanda tant de lots de Nadal com de les galetes que s’elaboren a l’obrador El Rosal. També es compta amb una desena de voluntaris que ajuden durant la campanya.
En campanya de Nadal a l’obrador hi està treballant un equip de 18 persones en 3 torns diferents (matí, tarda i nit). Dels 6.000 kg de galetes que van elaborar l’any passat per Nadal estimen arribar als 10.000kg aquest any gràcies a l’increment que hi ha hagut en comandes de lots on cada vegada més hi són presents les galetes de El Rosal. ” Estem molt contentes amb les previsions d’aquest any. Hem tingut grans comandes d’empreses que han escollit les nostres neules o arrugats per omplir els seus lots de Nadal. Per la seva qualitat, primer, i després pel seu valor social”, explica Mònica Viladot responsable dels lots de Nadal de l’Associació Alba i cogestora de El Rosal.
I és que, segons explica l’entitat, l’interès pels lots gastronòmics amb productes de qualitat i amb valor social ha anat augmentant en els darrers anys, també per un tema de responsabilitat empresarial. “En els nostres lots s’hi poden trobar productes elaborats per 12 entitats socials com les nostres galetes, o els vins de l’Olivera Cooperativa, els formatges d’Ampans o Fundació MAP, les melmelades de Can Moragues o la xocolata de la Fundació Casa Dalmases. També hi posem productes del territori de petits productors artesans”, explica Viladot.
Els dels lots de Nadal també donen ocupació a un grup de 25 persones del Centre Ocupacional que s’encarreguen de fer la seva manipulació. Saben que és molt important complir amb els terminis i garantir que els lots arribin a les mans dels seus destinataris abans de Nadal. Per l’entitat és important posar en valor què i qui hi ha al darrere d’aquests lots, per això aquest any van acompanyats d’un missatge en un codi QR dirigit a totes aquelles persones que els gaudiran.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.