Es constitueix el nou Consell d’Alcaldes de l’Urgell

IMG_9189L’òrgan consultiu tindrà presidència i vicepresidència compartida per  Marcel Pujol, alcalde de Castellserà, i Óscar Martínez, alcalde de Ciutadilla.

Dijous, 3 d’octubre, es va constituir el nou Consell d’Alcaldes de l’Urgell, sorgit de les eleccions municipals del passat mes de maig. Es tracta d’un òrgan consultiu del Consell Comarcal que té entre les seves funcions informar el Consell Comarcal de les propostes que siguin d’interès per als municipis, abans de sotmetre’s a l’aprovació del ple. La presidència i vicepresidència del Consell d’Alcaldes, en aquesta legislatura, serà compartida per Marcel Pujol, alcalde de Castellserà i Óscar Martínez, alcalde de Ciutadilla.

Gerard Balcells, president del Consell Comarcal de l’Urgell va estar l’amfitrió en aquesta constitució del Consell d’Alcaldes de l’Urgell, que en les properes sessions es preveu que sigui itinerant per  tots els pobles del territori.

En la seva primera intervenció com a president del Consell d’Alcaldes, Marcel Pujol, va convidar tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca a treballar de manera coordinada per als nostres pobles i va afegir que aquest òrgan ha de ser un òrgan que aporti solucions.

Per la seva banda, Óscar Martínez, actual vicepresident d’aquest òrgan es va posar a disposició de tots els alcaldes i va manifestar que el Consell d’Alcaldes ha de ser un òrgan de consens i un espai per obrir el debat de totes les problemàtiques i treballar  pel bé comú de la comarca i la seva gent.

En aquesta reunió constitutiva, també es va informar del nou projecte de dinamitzadors/res cívics/ques per a l’emancipació juvenil, que és una incorporació a l’addenda  al contracte programa 2016-2019 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de l’Urgell, en matèria de serveis socials.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.