S’incrementa l’aportació a FiraTàrrega en els Pressuposts Generals de l’Estat

Avui s’ha aprovat el primer tràmit dels Pressupostos Generals de l’Estat per l’any 2022. I s’ha incorporat a la llei, arran d’una esmena dels republicans, una partida que destina 95.000 euros per a l’organització de la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega.

Tal com explica la portaveu adjunta al Senat Sara Bailac, ‘aquesta xifra suposa un increment del 10% plantejat inicialment pel Govern espanyol. L’esmena ja ha estat incorporada i aprovada al Congrés en els comptes estatals’. Així doncs, aquesta, com moltes altres aportacions incorporades ja per la formació republicana, ha passat el seu tràmit legislatiu a la cambra baixa i es traspassarà ara al Senat on s’hi poden incorporar noves esmenes que incrementin algunes de les seves partides pressupostàries.

Pel que fa a la demarcació de Lleida, els republicans, tal i com confirma la senadora targarina, ‘han aconseguit incrementar, en el seu tràmit al Congrés, les inversions, que inicialment proposava el Govern espanyol, en més de 6 milions d’euros que podrien ser superiors a aquesta xifra ja que la propera setmana, l’anomenada LPGE, ja que el procés de presentació de noves esmenes pressupostàries continuarà al Senat i que, posteriorment també hauran de ser ratificades en una nova sessió plenària al Congrés’.

Al seu torn, l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha destacat ‘la importància que FiraTàrrega té per a la ciutat, una fita que any a any omple els carrers d’arts escèniques i referma el compromís de la capital de l’Urgell per la cultura i les arts escèniques’.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.