Èxit de la campanya per fer mascaretes casolanes a Tàrrega amb més de 150 inscrits

La campanya iniciada aquest divendres per Cartaes, Alba i La Soll per fabricar mascaretes casolanes per a personal de risc ha tingut un gran èxit d’acollida. En poques hores més de 150 voluntaris amb màquina de cosir es van registrar al grup de Whatsapp que coordinarà la producció d’aquestes mascaretes destinades a residències i personal que l’hagi de requerir durant els pròxims dies per la pandèmia del coronavirus.

Veient la quantitat d’inscrits i que encara no es disposa de material suficient, les entitats han decidit tancar les noves inscripcions al grup perquè ja es disposa de molta gent pels encàrrecs que estan previstos.

En aquest sentit, també hi ha hagut oferiments d’empreses que han ofert material de forma gratuïta per poder ajudar a fer més mascaretes, com és el cas de l’empresa Logiesport. Des de l’organització s’agraeix aquest oferiment i resta oberta a possibles propostes d’altres empreses.

Tanmateix, la crida de voluntaris va comptar amb la participació de molts ciutadans de pobles de tota la província de Lleida. Per motius logístics i d’evitar desplaçaments, no s’ha pogut incloure aquesta gent al grup però se’ls ha animat perquè creïn noves iniciatives a les seves localitats en coordinació amb entitats i administracions.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.