Famílies de l’Associació Alba visiten la nova llar en construcció a Sant Martí de Maldà

L’equipament comptarà amb una Llar – Residència, un Servei de Centre Ocupacional, espais snoezelen d’estimulació multisensorial, un Centre de Dia SAIAR i Servei d’Atenció Domiciliària

S’espera que sigui en ple any 2023 quan 19 usuaris de l’Associació Alba puguin allotjar-se a la nova llar residència de Sant Martí de Maldà, a l’Urgell, destinada a persones amb discapacitat i altes necessitats de suport. L’equipament és aquest que veuen en imatges, encara en construcció, i que aquesta setmana han pogut visitar algunes de les famílies que ara es troben en llista d’espera.

El centre presenta una capacitat de fins a 24 persones, però des de l’associació prioritzen el benestar dels usuaris i han reduït la xifra a 19. L’adjudicació de les places és pública i els futurs residents de Sant Martí de Maldà són persones que a dia d’avui es troben en una de les dues llars ubicades a Tàrrega.

L’equipament, que a banda de les prestacions ja mencionades tindrà espais d’estimulació multisensorial, preveu una contractació d’entre 20 i 25 persones. A banda, un dels objectius de la llar és crear sinergies amb les persones i les entitats de Sant Martí de Maldà i la Vall del Corb.


Informa: Oriol Gordillo Laboreo

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.