Ferran Orobitg exporta a Corea el seu primer espectacle en solitaria ” Limits” estrenat a FiraTàrrega 2017

oooooooooooooL’actor de Cervera Ferran Orobitg viatjarà el pròxim 4 d’octubre cap a la capital de Corea del Sud, on donarà a conèixer el seu primer projecte en solitari després de gairebé 20 anys de carrera com a membre de la companyia internacionalment reconeguda de teatre de carrer Fadunito.
L’espectacle ‘Limits’, un solo de teatre físic multidisciplinari en el qual conflueixen gèneres com el circ, la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown, podrà veure’s al Seoul Street Arts Festival, a Corea del Sud. Segons Orobitg, el fet d’actuar al mercat asiàtic obre encara més les fronteres a aquest projecte, que va ser estrenat de la mà de FiraTàrrega el 2017 i que ha estat en diversos festivals internacionals, com el Physical Fest de Liverpool (Regne Unit), l’Ana Desetnica de Ljubliana (Eslovènia), l’Infant Festival (Sèrbia), el Festival Les Monts de la Balle de Verrières-En-Forez (França) o l’Art in Bitrir de Petrer (Alacant).

Després del festival de Seul, la companyia restarà uns dies a la capital coreana per participar al Performing Arts Market de Seoul, en què es marca la fita d’ampliar relacions amb el mercat asiàtic de les art de carrer. Ferran Orobitg, que ja coneix aquest mercat gràcies a haver-hi anat en diverses ocasions amb la seva companyia Fadunito, espera treure el màxim profit d’aquesta incursió. Segons Orobitg, “l’espectacle ‘Límits’ pot encaixar molt bé en moltes programacions de festivals d’aquella zona, que solen ser força arriscades i innovadores”.
“Límits” a Cervera
També hi haurà ocasió per a veure aquesta creació d’Orobitg més a prop de casa, justament a la seva ciutat. El dia 28 de setembre, el Teatre de la Passió de Cervera acollirà l’espectacle a les 22:00h. En aquest cas, es mostrarà l’adaptació per a sala de “Límits”, en què l’autor explica que ç2s’ha apostat per un disseny de llums que afegeix intensitat a les emocions que es volen transmetre”. A més, durant la setmana es faran diverses sessions per a escoles i instituts.

Contra les barreres autoimposades

Un dels objectius de l’obra és la “reivindicació de les capacitats i possibilitats de les persones”, explica l’artista de Cervera. Inspirada en el conte L’elefant encadenat, de Jorge Bucay, ‘Limits’ es planteja com una metàfora de les barreres que la societat s’autoimposa i que ens impedeixen créixer com a persones. Un al·legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol tipus

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.