Finalitzades les obres del Casal d’Agramunt

Després de dos mesos de treballs, les obres de reforma i substitució del sistema de climatització del Casal Agramuntí finalitzaran aquesta setmana, tal i com estava previst inicialment. L’actuació, té un pressupost de 184.046€ dels quals 100.000€ provindran de Fons Europeus Leader. Les obres han permès eliminar la rampa d’accés a l’entrada de la sala, millorar la visibilitat a tota la platea i disposar d’un sistema de climatització a través de terra radiant que millorarà l’eficiència de l’actual sistema.

Està previst que el primer acte que s’hi celebri sigui la presentació del documental Les Veus de Riella, que recull entrevistes a persones que van viure la guerra civil a Agramunt i que van ser realitzades pel Col·lectiu Fem Memòria. L’acte està previst per aquest proper diumenge dia 11 al migdia.

Últims treballs a la sala del teatre del Casal AgramuntíObres sobre el calendari previst

Les obres s’han fet sobre el calendari previst i han tingut una durada aproximada de 2 mesos, tal i com es va informar a totes les entitats que utilitzen aquest equipament, per tal que poguessin dur a terme amb normalitat les activitats que hi tenien previstes, com ara la representació teatral del Grup Escènic Agramuntí o l’Escala en Hifi, organitzat per l’Associació de Dones l’Esbarjo. Finalment, aquesta entitat ha optat per canviar l’activitat per motius diversos, malgrat a partir de diumenge la sala del teatre ja es podrà utilitzar amb normalitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.