Finalitzen els contractes del projecte Adequació i millora dels espais públics del Programa Treball i Formació 2017

IMG_5059Aquest dilluns han finalitzat tots els  contractes dels  treballadors del projecte Adequació i millora dels espais públics de la comarca que han participat en el programa Treball i Formació 2017 del Consell Comarcal de l’Urgell. En total ha comptat amb 10 participants.

Durant els sis mesos de contractació, aquestes deu persones, han realitzat treballs de manteniment d’edificis i espais públics en tretze municipis de la comarca de l’Urgell fent tasques de pintura, jardineria, fusteria, paleteria i donant suport a les brigades municipals.

Durant l’execució del programa han rebut una formació teòrica i pràctica en fusteria, realitzant el mòdul Mecanitzat de fusta i derivats al Centre de Formació La Solana de Tàrrega, també amb l’objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat i continuïtat en el mercat laboral.

L’execució del programa continua fins al 30 de gener de 2019, amb el projecte Suport en tasques administratives i d’arxiu,  amb 7 persones duent a terme tasques de suport a diferents àrees del Consell Comarcal i organització i millora de diferents arxius municipals.

El programa Treball i Formació està impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu. S’adreça a diversos col·lectius de persones que es troben en situació d’atur de llarga durada i a persones beneficiàries de la renda garantida i, en la convocatòria actual, ha contemplat una línia específica per a contractar dones que es trobaven en situació d’atur de molt llarga durada. En la present convocatòria també es compta amb  la contractació d’un tècnic que realitza les tasques de coordinació i gestió.

La subvenció per realitzar aquest programa, tant la vessant laboral com la formativa, ascendeix a més de 260.000 euros.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.