Foment Tàrrega llença la campanya ‘La primavera Foment altera’

Fins al dia 10 de juny els establiments de Foment Tàrrega donaran als seus clients butlletes per participar en el sorteig de 300€ setmanals durant cinc setmanes

L’associació de comerços i serveis de Tàrrega, Foment Tàrrega, presenta la nova campanya: “La primavera Foment altera”, què té per objectiu incentivar la ciutadania a dur a terme les seves compres a la ciutat.

El tret de sortida de la campanya serà el divendres i dissabte 6 i 7 de maig, quan els comerços associats obsequiaran els seus clients amb plantes per les seves compres, s’obsequiarà amb 2500 plantes per omplir de primavera les cases dels clients que confien en el comerç de proximitat.

Així es vol traslladar la idea que el petit comerç de proximitat s’ha de cuidar com un dels valors de ciutat, i alhora sensibilitzar el client sobre la importància del teixit comercial per tal de donar vida a la ciutat i contribuir també  en la cura del medi ambient.

Fins al dia 10 de juny els establiments de Foment Tàrrega donaran als seus clients butlletes per participar en el sorteig de 300€ setmanals durant cinc setmanes.

Es podran dipositar les butlletes a l’urna ubicada al vestíbul de l’Ajuntament de Tàrrega.

Els dies dels sortejos seran els divendres 13, 20, 27 de maig i el 3 i 10 de juny.

Foment Tàrrega repartirà 1500€ entre els seus clients.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.